تکنولوژی تصویربرداری حرارتی به کمک آتش نشانان می آید!

تکنولوژی تصویربرداری حرارتی به کمک آتش نشانان می آید! به گزارش میزان سنج، شرکت آریا حریق پاسارگاد نزدیک به یک دهه است که فعالیت خویش را شروع کرده و توانسته از فناوری های روز دنیا در خودرو ها و تجهیزات آتش نشانی خود استفاده نماید.



به گزارش میزان سنج به نقل از مهر، آتشسوزی های صنعتی می توانند خطراتی را برای تأسیسات و کارکنان ایجاد کنند. خطرات انفجار و انتشار مواد شیمیایی و انواع مختلف آتشسوزی ها در تأسیسات و محیط های صنعتی بسیار زیاد است. فناوری همانطور که در ابعاد مختلف زندگی ما وجود دارد، در عملیات های آتشسوزی صنعتی هم میتوان از فناوری های مختلف برای کمک رسانی بهتر استفاده نمود. دوربین تصویربرداری حرارتی و هواپیما بدون سرنشین از مهم ترین آنها است.
در ایالات متحده هر ساله ۳۷۰۰۰ آتشسوزی صنعتی رخ می دهد که منجر به ۱۸ مرگ، ۲۷۹ مجروح و ۱ میلیارد دلار خسارت مستقیم مالی می شود.
نقش هواپیما بدون سرنشین در آتش سوزی
در عملیات های اطفا حریق امکان دارد آتش نشانان با شعله های شدید آتش، خطر انفجار، بخارات سمی، مواد شیمیایی خطرناک و سایر خطرها مواجه شوند که هر روزه این اتفاق ها در حال افزایش می باشد. بری الکساندر، بنیانگذار و مدیر عامل Aquiline Drones اعتقاد دارد که یک پهپاد می تواند دید گسترده تر و کامل تری از صحنه های آتشسوزی از چندین نقطه داشته باشید. پهپادها می توانند از صحنه های حادثه و آتشسوزی تصاویری را به شما عرضه کنند تا شما کنترل بهتری بر اوضاع داشته باشید.
این تصاویر آگاهی ما را از در رابطه با موقعیتمان بالا می برد و می توانیم کنترل شرایط را در دست بگیریم. در بعضی موارد که دود مانع دیدن ما می شود این پهپادها به کمک ما می آیند. افرادی که عملیات را مدیریت می کنند می توانند از این پهپادها اطلاعاتی مثل ویدئو زنده، توپوگرافی منطقه و نقشه ها را دریافت نمایند. یکی از کاربردهای این هواپیماهای بدون سرنشین اینست که دیوارها و سقف ها را مشخص می کنند تا آتش نشانان در موقعیت آنها آگاهی داشته باشند و همینطور این پهپادها می توانند موقعیت افرادی که در ساختمان گیر افتاده اند را گزارش دهد.
دوربین های تصویربرداری حرارتی به قدری مهم و کاربردی هستند که خوزه مولرو، فرمانده آتش نشانی هاورشاو در نیویورک می گوید: (همانطور که هر آتش نشانی به یک چراغ قوه و یک رادیو نیاز دارد، بزودی هم به یک دوربین تصویربرداری حرارتی هم نیاز پیدا می کند.)
کاربرد دوربین تصویربرداری حرارتی
این دوربین ها انواع مختلفی دارند. برای مثال دوربین های تصویر برداری حرارتی فردی. بعضی از مهم ترین خصوصیت های این دوربین فردی عبارت اند از:
مناسب برای جستجو افراد، حیوانات خانگی و پیدا کردن منبع آتش
آتش نشانان می توانند هنگامی که دید محدودی دارند، از طریق های پیشنهادی این دوربین برای نجات کمک بگیرند. این دوربین ها می توانند پنجره ها، خطوط شلنگ و… را پیشنهاد دهند.
آتش نشانان می توانند از راه این دوربین حرارتی فردی در محیط های پر از دود که دید کمی دارند، دیگر اعضای تیم را دنبال کنند.
تیم های عملیاتی می توانند به کمک این ابزار از برخی مشکلات و نقاط مهم پیشبینی نشده آگاه شوند. مثل شناسایی نقاط مهم، مشکلات سیم کشی های برق و...
به کمک این ابزار می توانید مخازنی که دارای مواد شیمیایی خطرناک هستند را تشخیص دهید تا بتوانید فاصله ایمنی را رعایت کنید و گرفتار صدمه نشوید.
با استفاده از این دوربین شما می توانید حتی در تاریکی افراد را پیدا کنید.
و...
ارتباط بهتری بین اعضا تیم
اینترنت اشیا (IOT) برای کاربری های مختلف بسیار مؤثر و مفید می باشد و در کاربری آتش نشانی هم بسیار کاربردی می باشد. اینترنت اشیا (IOT) برای کاربری های مختلف بسیار مؤثر و مفید می باشد و در کاربری آتش نشانی هم بسیار کاربردی می باشد. با استفاده از اینترنت اشیا را میتوان در تجهیزات آتش نشانی هم به کار گرفت تا ایمنی و امنیت کارکنان افزایش یابد.
نوآوری در PPE
در سال ۲۰۲۰ نود و شش آتش نشان در حین انجام عملیات جان خویش را از دست دادند. درست است که می تواند به علل مختلفی این اتفاق افتاده باشد، اما همیشه یک دلیل ثابت وجود دارد. تلاش بیش از اندازه، استرس و مسائل پزشکی بیشترین نقش را در مرگ آتش نشان ها دارد. علل دیگر هم می تواند سبب مرگ آنها شود. مانند خطرات ناشی از کار (استنشاق گرما و دود، انفجار، سقوط اجسام، فروریختن ساختمان، سقوط و برق گرفتگی و…)
هدف از تجهیزات حفاظت شخصی هوشمند یا همان PPE که مخفف عبارت Personal Protective Equipment می باشد، کاهش مرگ و میر آتش نشانان با ارسال اطلاعات حیاتی به فرماندهان عملیات است.
این تجهیزات و دستگاه ها معمولا شامل تعداد زیادی از فناوری های سنسور اینترنت اشیا مانند ژیروسکوپ، جی پی اس (GPS)، شتاب سنج، فشار سنج و مانیتور ضربان قلب و… هستند.
جمع بندی
در آتش نشانی هم میتوان به خوبی از تکنولوژی ها برای امداد رسانی بهتر استفاده نمود. تکنولوژی هایی مثل دوربین تصویربرداری حرارتی، اینترنت اشیا، تجهیزات هوشمند و… که آتش نشانان می توانند با استفاده از این تکنولوژی و تجهیزات اطفا حریق را بهتر انجام دهند و حتی می توانند افراد گیر افتاده در ساختمان را شناسایی کنند.
شرکت آریا حریق پاسارگاد نزدیک به یک دهه است که فعالیت خویش را شروع کرده و توانسته از فناوری های روز دنیا در خودرو ها و تجهیزات آتش نشانی خود استفاده نماید. برای سفارش انواع خودرو آتش نشانی و دیگر تجهیزات می توانید با کارشناسان این مجموعه تماس حاصل فرمائید. جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت Aryaharigh.com رجوع فرمائید.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.


منبع:

5.0 / 5
496
1402/09/24
13:27:34
تگهای خبر: ابزار , امداد , تكنولوژی , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
= ۸ بعلاوه ۱
mizansanj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت میزان سنج محفوظ است

میزان سنج

خدمات و فروش ترازو و باسکول و ابزار سنجش