سفارش رئیس كمیسیون صنایع به تولیدكنندگان:

از شركتهای دانش بنیان بهره ببرید

از شركتهای دانش بنیان بهره ببرید رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به تولیدکنندگان سفارش کرد در تولید،  شرکت های دانش بنیان را دخالت دهند و سنتی عمل نکنند.


به گزارش میزان سنج به نقل از ایسنا، عزت الله اکبری تالارپشتی در نشست با اعضای اتحادیه کفش های ماشینی و لاستیکی عنوان کرد: اعضای اصناف و انجمن ها باید در جلساتی که برگزار می گردد مشکلات را ذکر و چاره بدهند تا این مشکلات حل شود.
اکبری تالار پشتی درباره‌ی مشکلات این صنف اظهار داشت: از نظر کارشناسی شما به مسائل آگاه تر هستید و من از زاویه دیگری مسائل را مطرح می کنم، جمع ها، مجموع های ما و تشکل های ما باید هدفمندتر مسائل را ببینید.
دولت را جدا از خود نبینید، مطالبه گر باشید
رئیس کمیسیون صنایع با عنایت به گله مندی اعضای اتحادیه از مشکلات بوجود آمده در مبحث صادرات و واردات اظهار داشت: دولت را جدا از خودتان ندانید، دولت باید پاسخگو باشد شما باید مطالبه گر باشید بطور قطع به خواسته هایتان می رسید و ما بعنوان نماینده شما در کنارتان هستیم.
وی افزود: اگر مطالبه گری در کشور برپایه آموزه های انقلاب و راه شهدا فرهنگ سازی شود، مسئول یا مدیری نمی تواند به مشکلات شما رسیدگی نکند و به راحتی از کنار مساله بگذرند، دولت اگر کاری کند شما بعنوان مطالبه گر جلوی آن می ایستید و این حق شماست. مطالبه گری را در مسولین تقویت کنید، اگر فقط گله مند باشید راه به جایی نمی برید.
استفاده از شرکتهای دانش بنیان در تولید
اکبری تالارپشتی با عنایت به ظرفیت های موجود برای تقویت این صنعت اضافه کرد: سفارش من این است که در بحث تولید شرکتهای دانش بنیان را دخالت دهید، سنتی عمل نکنید دنیا در حال تغییر است و مراودات سنتی در حال فروپاشی است.
وی ادامه داد: در جهت برندسازی لازم است این شرکتهای دانش بنیان کنارتان باشند متخصص این شرکتهای دانش بنیان در حوزه ماشین آلات و سلامت و طراحی قالب کفش و همینطور عملکرد شرکت ها و کارخانه های فعال در این حوزه شناسایی و در اختیار شما قرار می دهند.
لزوم تفکیک حوزه تولید و فروش
نماینده مردم تهران در مجلس افزود: تولید و فروش دو مبحث کاملا متفاوت هستند، شما باید این دو را از هم تفکیک کنید اینکه تولید کنندگان به فکر فروش باشد اشتباه است. نباید تولید کننده درگیر و نگران فروش باشد برای همین نیازمند راهکار هستید باید کارگروهی تخصصی داشته باشید که دغدغه این کارگروه فقط در همین زمینه باشد. تولید یک دانش و صادرات و فروش یک دانش دیگر است.
ایجاد کنسرسیوم صادرات برای استقلال کاری
رئیس کمیسیون صنایع با توجه با عدم همکاری وزارت صمت با این صنف سفارش کرد: شما باید یک کنسرسیوم صادرات داشته باشید. تولیدی که صادرات نداشته باشد رو به افول است تولید استاندارد تولیدی است که قابلیت عرضه در بازار جهانی را داشته باشد.
وی بیان نمود: در حوزه صادرات و واردات چه ماشین آلات و چه مواد اولیه که لازمه ی صنعت شماست باید کنسریوم تشکیل بدهید، شما نیازمند یک کنسریوم مقتدر هستید، با انجمن و اتحادیه مشکلی حل نمی گردد، این قالب ها مناسب حضور در عرصه بین المللی نیست.
اکبری تالارپشتی تصریح کرد: انجمن یک گروهی کدخدا منشی و به شکل سنتی است که مشکلی نیست داشته باشید. با کنسرسیوم و تشکیلات حقوقی در عرصه بین الملل و در عرصه داخل از دولت مطالبه گر باشید از اینکه کدام شخص مسئول شده است، درباره‌ی واردات و صادرات و... مطالبه گر باشید، کار را از دولت بگیرید و خودتان انجام دهید. فهرست اقلام واردات و صادرات را شما باید تعیین کنید چون شما در این صنف تخصص دارید.
اثرگذاری اتحادیه ها و اصناف در انتخاب وزرای مربوطه
رئیس کمیسیون صنایع درباره‌ی اهمیت نقش اصناف بیان نمود: من نگاهم این است که وزیر صنعت، وزیر اقتصاد، وزیر کار و رفاه اجتماعی، وزیر کشاورزی و.... را اصناف انتخاب کنند.
وی افزود: شاید این حرف غیر قابل باور باشد ولی واقعی و به نفع نظام است. زمانی که وزیر صنایع را اصناف انتخاب می کند اولا بطور قطع شخصیست که گام های بزرگی برمی دارد. دوم اینکه به علت آنکه شخص از جنس شماست نگران عدم تناسب عملکرد آن با خواسته های خودتان نیستید.
الگوی شهر کفش
این نماینده مجلس با استقبال از پیشنهاد ایجاد شهر اظهار داشت: پیشنهاد شهر کفش پیشنهاد خوبی است شهرک صنعتی انگلیس از روی بازارهای قدیمی ایران الگو برداری شده است وقتی این شهر باشد برای انتخاب کننده و رسیدگی امکانات برای تولید کننده بهتر است ولی پراکندگی به ضرر اصناف است.
اکبری تالارپشتی با عنایت به حضور رئیس اتحادیه چاپ و بسته بندی و صحبتشان درباره‌ی اهمیت بسته بندی اظهار داشت: بسته بندی مهم می باشد و ما نباید عقب بمانیم، اگر تولید عالی باشد ولی بسته بندی ضعیف باشد ضعف کار است.
روسای اتحادیه صنفی مدیران کارخانه های تولیدی و اعضای اتحادیه صنف کفش های ماشینی و لاستیکی در ابتدای این نشست به ذکر مشکلات خود در این حوزه همچون عدم تأمین منابع اولیه برای تولید، عدم اجازه به ورود ماشین آلات بروز و پیشرفته تولید کفش و عدم هماهنگی دولت و وزارت صنعت و مشکلات ترخیص ابزار مورد نیاز تولید خود پرداختند.





منبع:

0.0 / 5
1353
1399/11/07
23:38:30
تگهای خبر: ابزار , استاندارد , بازار , بسته بندی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
جدیدترین ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
= ۹ بعلاوه ۴
mizansanj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت میزان سنج محفوظ است

میزان سنج

خدمات و فروش ترازو و باسکول و ابزار سنجش