مدرن سازی تجهیزات و محصولات صنعتی

مدرن سازی تجهیزات و محصولات صنعتی به گزارش میزان سنج یك عضو كمیسیون انرژی مجلس اظهار داشت: امروز ما به دفتر هر نماینده و مسئول و مدیری برویم یا هر خبرنگاری كه با مردم مصاحبه كرده باشد می گویند مسئله اشتغال جوانان در اولویت مشكلات اقتصادی جامعه قرار دارد. ما باید راه توسعه اشتغال را برپایه مزیت های كشور دنبال كنیم.


محمد خالدی در گفت و گو با ایسنا بیان كرد: ما در كشورمان در حوزه های كشاورزی و دامپروری، صنعت، تجارت، نفت و گاز و گردشگری پتانسیل تولید شغلی مناسبی داریم. در هر كدام از این حوزه ها مزیت هایی داریم. در حوزه نفت و گاز ما باید نگاه استراتژیك مان این باشد كه صادرات را كاهش دهیم و نفت و گاز را به محصولات تبدیل كنیم. ما باید صنایع كوچك را كه به تولید محصولات كمك می كنند راه اندازی كنیم و بحث صادرات را هم در كنار این صنایع ادامه دهیم. در مورد گردشگری هم در كشور ما ظرفیت بی نهایتی وجود دارد؛ چون كه كشور ما استان ها و اقلیم های متفاوتی دارد به عنوان مثال ممكن در یك فصل در یك نقطه از كشور برف و باران ببارد ولی در نقطه ای دیگر آب و هوا بهاری باشد. هر منطقه ای از كشور ما برای جذب گردشگر ظرفیت ویژه ای دارد كه ما باید به آن ها بپردازیم. كویر كشور ما و منطقه زاگرس و هم چنین مناطق شمال و شرق كشورمان هر كدام جاذبه های گردشگری مخصوص به خویش را دارند كه می توان از آن ها به منظور توسعه صنعت گردشگری و تولید اشتغال بهره برد.
وی اضافه كرد: در رابطه با بحث كشاورزی هم اگر بخواهیم به طور معمولی به آن نگاه كنیم میزان بارندگی سالیانه در حدی نیست كه بتوانیم با كشت محصولات درآمدزایی و تولید اشتغال داشته باشیم؛ ازاین رو با عنایت به تغییر اقلیم آب و هوایی و كاهش بارندگی در كشور، باید استراتژی خویش را در حوزه كشاورزی تغییر دهیم و به سمتی پیش رویم كه هم كشاورزی مدرن داشته باشیم و هم از فارغ التحصیلان زیادی كه در این رشته وجود دارد با عنایت به تكنیك های مدرن استفاده كنیم. ما باید این حوزه را فعال كرده و خویش را به سطح دنیا رسانیم. در مورد دامپروری هم به همین گونه است؛ ما باید از روش های سنتی فاصله بگیریم و به سمت روش های مدرن پیش برویم كه بطور قطع در اشتغال زایی و افزایش تولیدات تاثیر خواهد گذاشت.
نماینده مردم لردگان در مجلس بیان كرد: در ارتباط با حوزه صنعت هم با استناد به گزارش هایی كه خود دولت می دهد و آمار هایی كه سازمان ها تصمیم گیرنده اعلام می كنند در هر یك از شهرستان ها تقریبا بالای 60 درصد از صنایع خوابیده هستند. حل این مشكل نیاز به یك استراتژی جدید در وزارتخانه مربوط و هم چنین كمك من قانونگذار به عنوان نماینده مردم در مجلس دارد. ما در حوزه صنعت ظرفیت خاموشی داریم كه اگر فعال بشود به اشتغال زایی كمك چشمگیری می گردد. در مورد تولید اشتغال هم ما باید نگاهی هم به اوضاع جهان داشته باشیم. امروز ما باید تجهیزات و محصولات صنعتی خویش را هم مدرن سازیم.
خالدی در ادامه اظهار داشت: بحث تجارت در كشور ما ظرفیت خوبی دارد. من شنیده ام در كشورهای دیگر سفیرهای سیاسی، سفیرهای اقتصادی هم محسوب می شوند. ما هم باید به اینگونه عمل كنیم. در بازارهای جهانی، در قسمت هایی كه مزیت و برتری داریم و می توانیم اجناس خویش را عرضه كنیم باید عده ای ورود پیدا كنند. این اقدام خود كمك می كند به اینكه هم عده ای وارد بازار كار شوند و هم رونق اقتصادی شكل می گیرد.
وی در مورد تحقق شعار سال «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» بیان كرد: من فكر می كنم در این خصوص باید با اعداد و ارقام واقعی قضاوت كنیم. گزارش جلسات و آمارهایی كه به ما اعلام می كنند، مثبت است و اگر این گزارشات و برآوردها و نظرات كارشناسی كه از وزارت كار و مراكز علمی و دانشگاهی می بینیم، واقعیت داشته باشد تا كنون به این مسئله خوب پرداخته ایم. اما آنچه كه سطح جامعه نشان داده است و ما مشاهده می كنیم با نظرات كارشناسی خیلی مطابقت و هم خوانی ندارد. به منظور تولید اشتغال در كشور ما ظرفیت خوبی وجود دارد. ما باید ببینیم در چه حوزه هایی چه مزیت هایی داریم و از آنها به شكل بهینه بهره بریم. ما باید اقتصاد مقاومتی را به شكل صحیحی درك كنیم تا بتوانیم در اشتغال زایی و تولید ملی موفق باشیم تا اگر كشورهای خارجی در را به روی ما بستند ما مشكلی پیدا نكنیم.


 

5.0 / 5
5035
1396/08/21
00:04:50
تگهای خبر: بازار , تجارت , تولید , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
= ۹ بعلاوه ۳
mizansanj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت میزان سنج محفوظ است

میزان سنج

خدمات و فروش ترازو و باسکول و ابزار سنجش