ساخت دستگاه ایمن ساز هوا برای حذف کروناویروس در محیط های کوچک

ساخت دستگاه ایمن ساز هوا برای حذف کروناویروس در محیط های کوچک پژوهشگران دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به ساخت دستگاه ایمن ساز هوا شدند که فضاهای مختلفی همچون آسانسور را از ویروس های واگیر پاکسازی می کند.


به گزارش میزان سنج به نقل از ایسنا، جواد شریفی، دانشجوی رشته مهندسی هوافضا از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مجری طرح «ساخت دستگاه ایمن ساز هوا» اظهار داشت: ما توانستیم سیستم تهویه ای طراحی نماییم که در مدت زمان بسیار کوتاه فضا را عاری از ویروس کرونا می کند.
وی با اعلان اینکه همین طور استفاده از این دستگاه تهویه ویروس های دیگر که واگیر هستند را نیز از بین می برد و فضا را پاکسازی می کند، اظهار داشت: ما در طراحی دستگاه از تحقیقات و مطالعات مختلفی که روی طول عمر ویروس SARS-CoV-2 صورت گرفته استفاده کردیم و شبیه سازی هایی به همین دلیل انجام دادیم.
شریفی با تاکید بر این که این دستگاه تهویه در فضاهای کوچک کاربرد دارد، اضافه کرد: سامانه ایمن ساز هوا، جایگزین سیستم تهویه کابین آسانسور می شود. این دستگاه بصورت هوشمند، پاکسازی هوا را آغاز نموده و وضعیت هوای کابین را هشدار می دهد.
بگفته دانش آموخته دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دستگاه بصورت پایلوت در دانشگاه امیرکبیر نصب و راه اندازی شده و تست های لازم به عمل آمده است.
وی با اشاره به مزایای این دستگاه اظهار داشت: «هوشمند بودن دستگاه»، «بهره گیری از اینترنت اشیا»، «دارا بودن سامانه هشدار»، «مصرف انرژی پایین»، «ایمن سازی هوا در زمان بسیار کوتاه»، «وجود تکنولوژی روز همچون اشعه UV»، «هزینه تعمیر و نگهداری پایین» از مزیتهای این پروژه بشمار می رود.
این محقق با اشاره به کاربرد سیستم تهویه هوای ایرانی اظهار داشت: این مدل در آسانسورهای دانشگاه ها و مراکز آموزشی، بیمارستان ها، ادارات و حتی مجتمع های مسکونی کاربرد دارد.
وی درباب وضعیت تجاری سازی این محصول اظهار داشت: حالا درحال مذاکره با بنیاد امیرکبیر برای عرضه به بازار هستیم. در فاز بعدی ساخت مدلهای متناسب با فضاهایی مانند واگن های مترو، اتوبوس های شهری و فضاهای سرپوشیده بزرگ را در برنامه قرار داده ایم.
به نقل از دانشگاه امیرکبیر، طراحی و ساخت این دستگاه توسط یکی از هسته های فناور در مرکز نوآوری دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام شده است. مدیریت این هسته بر عهده دکتر حسین خالقی عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر است.



5.0 / 5
671
1400/08/30
11:56:32
تگهای خبر: آسانسور , آموزش , بازار , تكنولوژی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
= ۴ بعلاوه ۴
mizansanj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت میزان سنج محفوظ است

میزان سنج

خدمات و فروش ترازو و باسکول و ابزار سنجش